Tevredenheidscijfer: 9

Het team van OZC Cascade is trots op het cliënttevredenheidscijfer: 9

Om de kwaliteit van de hulpverlening hoog te houden, wordt ouder(s)/verzorger(s) gevraagd een tevredenheidsvragenlijst in te vullen. De uitkomsten van de cliënttevredenheidscijfer van 2020 wordt gewaardeerd met een 9.

De scholieren in de leeftijdsgroep van 12 jaar en ouder, waarderen de zorg met een 8.5.
De scholen waarmee we samenwerken waarderen onze zorg met een 8.5.

Het team van OZC Cascade is erg blij met de waardering van de ouders, scholen en de kinderen voor de dienstverlening.

Er is gevraagd om de volgende vragen uit de tevredenheidsvragenlijst te beantwoorden d.m.v. een cijfer:

  • Bent u tevreden over het afnemen van het onderzoek?
  • Bent u tevreden over de behandelingen?
  • Bent u tevreden over de behandelaars?
  • Bent u tevreden over de contacten en afstemming met de school?

Naast het geven van cijfers zijn er nog een aantal andere vragen over de begeleiding. De antwoorden op deze vragen zullen ons helpen om onze zorg nog beter te kunnen afstemmen op de cliënt.

Daarnaast krijgen ouders van leerlingen met EED (ernstige enkelvoudige dyslexie) van het NKD(Nederlandse Kwaliteitsinstituut Dyslexie)ook nog een vragenlijst via de mail toegestuurd.

Moeder van Lien
Moeder van Lien Remedial teaching

Cascade heeft onze dochter heel erg geholpen met het leren van de spellingregels. Ze snapt deze regels nu veel beter. Ze kan het nu zelf. Ik ben heel tevreden en geef ze als cijfer een 9.

Fam. Blaauw
Fam. Blaauw Dyslexieonderzoek

We zijn zeer tevreden over het verloop van de dyslexietest. Voor het maken van een afspraak wordt echt mee gedacht om alles soepel te laten verlopen.

De onderzoeker is rustig en stelde onze dochter op haar gemak. Tijdens de nabespreking is alles in duidelijke en begrijpelijke taal uitgelegd.

Ineke Hendriks
Ineke Hendriks Ib’er Dr. Schaepmanschool

De samenwerking met Cascade verloopt altijd vriendelijk met een duidelijk advies. Wij kunnen als school altijd terecht met vragen als we twijfelen over een dyslexieonderzoek.

Het fijne voor de kinderen is dat het onderzoek en de behandeling in principe op school gebeurt, dus geen reistijd. De adviezen die we krijgen zijn goed bruikbaar binnen de school.

Ook na de behandeling kunnen we ten alle tijde bij Cascade aankloppen met vragen.

Moeder van Alysha, dyslexieleerling
Moeder van Alysha, dyslexieleerling Moeder van Alysha, dyslexieleerling

Ik vind het fijn dat jullie ook naar het kind zelf kijken. Ik zou jullie zeker bij mensen aanraden. Ik geef jullie een 9 voor de behandelingen en een 10 voor het contact met de behandelaar.

William
William bijles-leerling:

“Onze zoon heeft eerst de MILS test en daarna de cursus ‘Snel leren is leuk leren’ gevolgd. Hieruit kwamen nuttige tips over zijn manier van leren. Hoewel hij het eerst best lastig vond om zijn leergedrag aan te passen, heeft hij er nu, na veel oefenen zeker profijt van. Het leren gaat echt vlotter en het geleerde blijft beter hangen."

Lees de hele review

Ouder basisschoolleerling:
Ouder basisschoolleerling: Ouder dyslexieleerling: begrijpend lezen

We zijn zeer tevreden over de werkwijze bij Cascade. Onze zoon ging met plezier naar de bijles voor begrijpend lezen. Hij heeft in korte periode grote sprongen gemaakt en daardoor meer zelfvertrouwen gekregen dankzij de professionele begeleiding.

Jolanda (ouder)
Jolanda (ouder) Studievaardigheden Snel leren = Leuk leren

Het snel lezen en je daardoor beter blijven concentreren is voor onze zoon de ‘grootste winst’. Hij ziet minder op tegen zijn huiswerk en het heeft hem meer zelfvertrouwen gegeven. Als ouders hebben wij er alle vertrouwen in, dat we dit straks ook in zijn studieresultaten terug zullen zien."

Lees de hele review

Erben
Erben Bijles wiskunde

Naarmate ik er wekelijks kwam snapte ik de stof steeds beter. En nog belangrijker ik begreep het ook echt. Wat ik ook erg fijn vond is dat de sfeer niet dwingend was , het is niet erg als je iets niet meteen snapt. Er is niet één les geweest dat ik wegging zonder iets te hebben opgestoken. Wel zou ik aanraden tijdig te beginnen met de bijles als er bijvoorbeeld een deadline is, zoals je examen.

Lees de hele review

Aline
Aline Dyslexiebegeleiding Volwassene

Na 1.5 jaar heb ik de trainingen met voldoening kunnen afronden. Mocht ik nog vragen en of training nodig hebben, kan ik altijd even bellen.

Lees de hele review

Esther (ouder)
Esther (ouder) Dyscalculiebehanding

In december hebben we een evaluatie gedaan en daar kwam uit dat onze dochter ruim een jaar had ingelopen met haar automatiseren(in 4 maanden tijd). Nu in januari is onze dochter toch nog weer gegroeid in haar kunnen.

Lees de hele review

Margreet (ouder)
Margreet (ouder) Dyslexiebehandeling

Wij vinden de begeleiding van de kinderen zeer zorgvuldig en ook het contact naar ons en naar school toe verloopt zeer correct. En niet te vergeten gaat het een stuk beter met spelling en lezen en ook met hoe onze kinderen zich voelen.

Lees de hele review

Ouder bijles leerling
Ouder bijles leerling Bijles VWO Scheikunde/Natuurkunde

Onze dochter was erg blij met de bijlessen. Het resultaat op haar eindlijst was boven verwachting. Buiten scheikunde om heeft ze gemiddeld een 7 op haar eindlijst, ruim geslaagd. Ze heeft al een kamer in Groningen en gaat psychologie studeren.

Ik was erg tevreden over jullie snelle beschikbaarheid.

Lees de hele review

Ouder dyslexieleerling
Ouder dyslexieleerling Dyslexiebehandeling

Toen mijn zoontje de uitslag kreeg voor Dyslexie waren wij opgelucht dit verklaarde zoveel. Wij werden vervolgens vanuit school in contact gebracht met Cascade. In een korte tijd is mijn zoontje zo snel voorruit gegaan.

De begeleidster orthopedagoog Kelly was ontzettend betrokken in het traject van mijn zoon. Mijn zoontje van 11 keek er zelfs naar uit, dat zegt heel veel. Daarnaast begon mijn zoontje met groep 4 werk terwijl hij in groep 6 zit. Inmiddels zit hij in groep 7 en doet hij ook groep 7 werk.

Wij zijn ontzettend blij geweest met Kelly. Zij werkt echt met een hart voor de kinderen.

Ouder dyslexieleerling
Ouder dyslexieleerling Dyslexiebehandeling

Onze dochter is erkend in dyslexie en meegenomen in haar probleem. Binnen afzienbare tijd is het leesniveau omhooggegaan en haar zelfvertrouwen met sprongen gegroeid. 

Ouder dyslexieleerling
Ouder dyslexieleerling Ouder dyslexieleerling

Wij hebben een hele goede ervaring met Cascade. Ze hebben mijn dochter heel goed geholpen. Ze heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen en het lezen en het spellen is erg goed vooruit gegaan. Ik geef een 10 voor de behandelingen en de behandelaar.