Wachttijden OZC Cascade

Laatst gewijzigd op 13-05-2024
Getekende blije familie

Hoelang is de wachttijd bij OZC Cascade?

De wachttijden voor nieuwe aanmeldingen is altijd een inschatting.
Het kan voorkomen dat je langer of korter moet wachten dan hier vermeld staat. Wil je precies weten hoelang de wachttijd is? Neem dan contact met ons op.
De actuele wachttijden worden bepaald door:

wachtkamer met vader en kinderen

Vanaf wanneer start de wachttijd?

De wachttijd begint vanaf het moment dat: 

Pas hierna kunnen we beoordelen of uw kind in aanmerking kan komen voor onderzoek en/of behandelingen bij Onderwijs Zorg Centrum Cascade.

OmschrijvingWachttijd
Dyslexiezorg4 weken
Kinder- en Jeugdpsychologie

Diagnostiektraject: 8-10 weken

Behandeltraject: 4-6 weken

Particulier traject, dit verschilt per hulpvraagOp aanvraag
Remedial teaching basisschool
Voorlopige aanmeldstop
Dyslexieonderzoek volwassenenOp aanvraag
V.O. Snel leren en MILS test
Voorlopige aanmeldstop
Bijles Wiskunde
Direct aan de slag

*Kinder- en Jeugdpsychologie:
Gezien de groei van onze wachtlijst en het oplopen van onze wachttijden nemen we tijdelijk minder cliënten aan. Wil je toch graag een aanmelding doen? Informeer dan naar de mogelijkheden en houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. 

Onze keurmerken

Zij gingen je voor

We zijn zeer tevreden over het verloop van het dyslexieonderzoek. Voor het maken van een afspraak wordt echt meegedacht, zodat alles soepel verloopt. De onderzoeker was rustig en stelde onze dochter op haar gemak. Tijdens de nabespreking is alles duidelijk uitgelegd.
Fam. Blaauw
Dyslexieonderzoek
Onze dochter is door OZC Cascade (Kelly) onderzocht op dyslexie. Hele fijne behandelaar voor zowel onze dochter (ze vond het jammer dat ze na 2x bezoek niet de volgende week weer kon gaan). En voor ons als ouders ook heel fijn. Ze is rustig, vriendelijk, deskundig en lief.
Moeder van Fayenne
Dyslexieonderzoek
Bij OZC Cascade staat persoonlijk contact voorop! Onze samenwerking bestaat voornamelijk uit onderzoek naar en behandeling van dyslexie. De behandelingen vinden op school plaats en geven ons de mogelijkheid om middels korte lijnen met elkaar samen te werken. Hiernaast denkt OZC Cascade regelmatig mee bij allerlei vragen op het gebied van leren en gedrag. De adviezen worden als zeer waardevol ervaren..
Marjan van den Beld
Intern begeleider, Engelenberg school