Online behandelingen bij OZC Cascade

Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn tijdens de behandeling of een gesprek? Dan bieden wij ook online behandelingen. 

Bellen

Online behandelingen

Volg jij bij OZC Cascade een behandeltraject of bijlessen? Dan kunnen deze op verschillende locaties plaatsvinden. Op onze behandellocaties in Emmeloord/ Kampen/ Zwolle of op school. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor online dyslexiebehandelingen.

Een online dyslexiebehandeling kan bijvoorbeeld wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk toe te komen, door (school)vakanties, ziekte of wanneer je geen vervoer hebt. Het kan ook zijn dat de behandeling die normaal op school plaats vindt om een bepaalde reden niet door kan gaan, maar je toch de behandeling of bijles wilt volgen. Het verschilt per situatie of dit geschikt is. Wij kijken graag samen met jou naar de online mogelijkheden.

Om alles uit de behandeltraject te halen en het gewenste (eind)resultaat van de behandelingen te bereiken, vinden wij het erg belangrijk dat de wekelijkse behandelingen zoveel mogelijk doorgaan. Daarom bieden wij deze extra service en kijken we wat er ook past bij jouw agenda. 

Wil je een behandeling of bijles online volgen? Stem dit af met jouw behandelaar bij OZC Cascade.

Online gesprekken of ouderbegeleiding

Ben je als ouder niet in de gelegenheid om een gesprek bij te wonen, bijvoorbeeld i.v.m. de afstand of je werk? Dan zijn er ook online mogelijkheden.

Dit kunnen voortgangsgesprekken zijn of een tussenevaluatiegesprek. Ook is het mogelijk om ouderbegeleiding in te zetten i.v.m. de problematieken van een kind.

Wil je als ouder graag een online gesprek aanvragen? Neem dan contact op met de behandelaar van jouw kind.

Kelly beeldbellen

Waarom OZC Cascade

Dyslexieonderzoek

Wij nemen een dyslexieonderzoek af en stellen een zorgplan op, zodat we weten hoe we je kunnen helpen.

Persoonlijke begeleiding

Begeleiding door één van onze orthopedagogen of psychologen

Komen naar scholen toe

Je kind blijft in de vertrouwde omgeving. Dit voorkomt lange reistijden onder schooltijd.

Snel aan de slag

Wij schakelen snel omdat wij ernaar streven om te werken zonder wachtlijst!

Blogitems

Zij gingen je voor

Onze dochter is door OZC Cascade (Kelly) onderzocht op dyslexie. Hele fijne behandelaar voor zowel onze dochter (ze vond het jammer dat ze na 2x bezoek niet de volgende week weer kon gaan). En voor ons als ouders ook heel fijn. Ze is rustig, vriendelijk, deskundig en lief.
Moeder van Fayenne
Dyslexieonderzoek
Voor onze zoon was een stukje tekst een brij van letters. De behandelingen hem veel gebracht. Door samen met hem handvaten te creëren om te lezen en schrijven heeft hij nu een goede basis om op school verder te gaan. De medewerker van Cascade was deskundig, duidelijk in communicatie en vriendelijk. Voor onze zoon was zij erg motiverend, hij voelde zich op zijn gemak bij haar.
Jelleke (moeder)
Dyslexiebehandelingen
Goede begeleiding, zelfs in corona-tijd. Een hele mooie vooruitgang geboekt. Hartelijk bedankt voor alles Kelly.
Marcel Altena
Dyslexiebehandelingen
Meer weten over online behandelingen?