Remedial teaching in de regio

Urk, Noordoostpolder, IJsselland, Steenwijkerland en Friesland

Remedial teaching nodig?

Heeft jouw kind moeite met leren? Lezen? Of bijvoorbeeld bij het maken van huiswerk? Bij OZC Cascade werken we samen met remedial teachers die leerlingen in het basisonderwijs extra ondersteuning kunnen geven.

Bij extra ondersteuning kun je denken aan begeleiding bij het lezen of ontvang je tips bij het onthouden van bijvoorbeeld woordjes. Ons specialisten vragen jou en jouw kind waar de hulpvraag ligt. Waar we in kunnen helpen. Van faalangst tot dyslexiebehandelingen.

Waarom OZC Cascade

Verschillende onderzoeken

Er kunnen verschillende onderzoeken worden afgenomen, zoals voor dyscalculie, dyslexie, aandacht- en concetratieonderzoek, leerstijltest

Persoonlijke begeleiding

Begeleiding door één van onze orthopedagogen of psychologen

Korte lijntjes

Wij hebben korte lijntjes met ouders en werken nauw samen met de scholen.

Tevredenheidscijfer 9+

Onze diensten worden als zeer positief ervaren door cliënten, ouders en scholen.

Onze blogs

Keurmerken & aangesloten partners

Zij gingen je voor

De samenwerking met Cascade verloopt altijd vriendelijk met een duidelijk advies. Wij kunnen als school altijd terecht met vragen als we twijfelen over een dyslexieonderzoek. Het fijne voor de kinderen is dat het onderzoek en de behandeling in principe op school gebeurt, dus geen reistijd. De adviezen die we krijgen zijn goed bruikbaar binnen de school. Ook na de behandeling kunnen we ten alle tijde bij Cascade aankloppen met vragen.
Ineke Hendriks (ib'er)
Dr. Schaepmanschool
Voor onze zoon was een stukje tekst een brij van letters. De behandelingen hem veel gebracht. Door samen met hem handvaten te creëren om te lezen en schrijven heeft hij nu een goede basis om op school verder te gaan. De medewerker van Cascade was deskundig, duidelijk in communicatie en vriendelijk. Voor onze zoon was zij erg motiverend, hij voelde zich op zijn gemak bij haar.
Jelleke (moeder)
Dyslexiebehandelingen
Cascade heeft onze dochter heel erg geholpen met het leren van de spellingsregels. Ze snapt de regels nu veel beter. Ze kan het nu zelf. Ik ben heel tevreden en geef ze als cijfer een 9.
Moeder van Lien
Remedial teaching